Моделюючий гель Wella Professionals EIMI Pearl Styler Gel 100мл
search
  • Моделюючий гель Wella Professionals EIMI Pearl Styler Gel 100мл

Моделюючий гель Wella Professionals EIMI Pearl Styler Gel

565 грн
Об`єм
Кількість

EIMI Pearl Styler Gel - це моделюючий гель для створення різноманітних укладок будь-якої складності з мерехтливим перламутрово-перловим сяйвом. Стайлінг зручний у використанні, забезпечує вражаючий результат, відрізняється доглядаючими властивостями.

EIMI Pearl Styler Gel оснащений дозатором для легкого і простого нанесення. Його можна використовувати для перетворення сухих локонів, щоб підкреслити їх структуру, а також вологих, бажаючи отримати екстремальний стайлінг на короткому волоссі. Він відрізняється ніжною консистенцією, легко розподіляється, дія без склеювання і обтяження, забезпечує надійну фіксацію.

За рахунок наявної в складі перлової пудри обумовлений не тільки чудовий косметичний ефект гелю. Він здатний також зміцнювати локони. Крім того, формула збагачена фільтрами, що захищають від руйнівної дії UV-променів.

Спосіб застосування: розподіліть невелику кількість (1-2 натискання на дозатор) продукту на долонях. Нанесіть на сухе волосся, щоб підкреслити текстуру. Для екстремального стайлінгу на короткому волоссі нанесіть на злегка вологе волосся і висушіть феном.

Wella Professionals
1003003382

Характеристики

Країна виробник
Німеччина
Ступінь
Сильна фіксація
chat Коментарі (0)
Наразі коментарі відсутні.