Молекулярне відновлення волосся Wella SP Repair Liquid Hair 100мл
search
  • Молекулярне відновлення волосся Wella SP Repair Liquid Hair 100мл

Молекулярне відновлення волосся Wella SP Repair Liquid Hair

1 848 грн
Об`єм
Кількість

Професійна серія косметичних засобів для волосся від відомого у всьому світі німецького бренду Wella допоможе вам стати власницею чудової шевелюри - на заздрість всім. Молекулярне відновлення від цієї компанії застосовується з метою відновлення локонів, а також їх зволоження і пом'якшення. Продукт містить унікальний мікс кератину і амінокислот, який регенерує структуру волосяного стрижня зсередини.

Ви можете насолоджуватися отриманим результатом досить тривалий час, оскільки наступне використання препарату рекомендується через п'ять процедур очищення волосся! Ваша розкішна шевелюра буде радувати вас і викликати захоплення інших. Довірте турботу про волосся Wella System Professional Repair Liquid Hair - і будьте чарівні!

Спосіб застосування: вимити волосся і злегка підсушити рушником. Розділити на 5-6 однакових пасма. По черзі обробити засобом Велла. На одну пасмо середньої довжини достатньо однієї дози препарату. Ретельно розчесати волосся для максимально рівномірного розподілу засобів. Залишити на 5 хвилин.

1100012251

Характеристики

Тип волосся
Для пошкоджених
Країна виробник
Німеччина

Можливо вам також сподобається

chat Коментарі (0)
Наразі коментарі відсутні.