Шампунь для глибокого очищення волосся і шкіри голови Wella Professionals Invigo Balance Aqua Pure Purifying Shampoo 250мл
search
  • Шампунь для глибокого очищення волосся і шкіри голови Wella Professionals Invigo Balance Aqua Pure Purifying Shampoo 250мл

Шампунь для глибокого очищення волосся і шкіри голови Wella Professionals Invigo Balance Aqua Pure Purifying Shampoo

405 грн
Об`єм
Кількість

Wella Professionals Invigo Balance Aqua Pure Purifying Shampoo призначений для м'якого відлущування ороговілих клітин і видалення накопиченого стайлінгу. Крім глибокого очищення шкіри голови і волосся від залишків укладальних продуктів і зовнішніх забруднень, шампунь Велла незамінний при підготовці до подальшого інтенсивного зволоження.

Актуальне його використання до професійних сильнодіючих препаратів на основі кератину (протеїнів). З його допомогою підводиться кутикула і полегшується глибоке проникнення активних компонентів, за рахунок чого посилюється ефект від доглядаючих процедури. В стильному бузковому флаконі зі зручним дозатором представлено засіб з легким приємним ароматом, головними активними компонентами в складі якого є екстракт лотоса і кератин.

Шампунь забезпечує делікатне, але ретельне очищення, дарує відчуття абсолютної свіжості, заспокоює і пом'якшує шкіру голови. Завдяки йому волосся стає блискучим, струмливими і незвичайно привабливими.

Спосіб застосування: нанести масажними рухами необхідну кількість шампуню, вспінити, змити. Повторити при необхідності.

Wella Professionals
1003010660

Характеристики

Тип волосся
Для всіх типів
Країна виробник
Німеччина
chat Коментарі (0)
Наразі коментарі відсутні.