Маска для жорсткого фарбованого волосся Wella Professionals Invigo Color Brilliance Vibrant Color Mask 150мл
search
  • Маска для жорсткого фарбованого волосся Wella Professionals Invigo Color Brilliance Vibrant Color Mask 150мл

Маска для жорсткого фарбованого волосся Wella Professionals Invigo Color Brilliance Vibrant Color Mask

690 грн
Об`єм
Кількість

Wella Professionals Invigo Color Brilliance Mask Coarse - маска для жорсткого фарбованого волосся зробить ваші локони слухняними і легкими, вдихаючи в них неймовірну енергію. Жорстке і спалене фарбою волосся після застосування маски з діамантовим пилком стає не тільки сяючим, але також живим і пружним, посилюється його природній блиск і здатність до регенерації. Посічені кінчики відновлюються і припиняють ламатися.

Color Brilliance-Blend ™ - це потужна комбінація нових інгредієнтів, які підтримують яскравість кольору фарбованого волосся. Інкапсуляція молекул міді підтримує яскравість кольору. Гістидин і Вітамін E допомагають контролювати процес окислення після фарбування і захищають колір (Anti-Oxidant Shield Technology). Ікра лайма відома вмістом потужних антиоксидантів і вітамінів.

Оптимізована формула з низьким рівнем рН допомагає закрити кутикулу після фарбування, щоб забезпечити краще утримання кольору. Волосся стає неймовірним на дотик після фарбування. До 7 тижнів забезпечує довготривалий захист кольору від вимивання, надає діамантового блиску і підтримує яскраву насиченість кольору.

Wella Professional Invigo Color Brilliance має цитрусовий квітковий деревний аромат.

Верхні ноти: бергамот, апельсин, листя томата;

Ноти серця: жасмин, конвалія, імбир, жимолость;

Базові ноти: сандал, кедр. мускус, бурштин.

Спосіб застосування: рівномірно нанести на вимите шампунем Велла волосся, підсушене рушником волосся. Залишити на 5 хвилин. Після чого ретельно змити теплою водою.

Wella Professionals
1100012820

Характеристики

Тип волосся
Для пофарбованих
Країна виробник
Німеччина

Можливо вам також сподобається

chat Коментарі (0)
Наразі коментарі відсутні.