Лосьйон для укладки волосся Wella Professionals EIMI Perfect Setting 150мл
search
  • Лосьйон для укладки волосся Wella Professionals EIMI Perfect Setting 150мл

Лосьйон для укладки волосся Wella Professionals EIMI Perfect Setting

525 грн
Об`єм
Кількість

Легкий спрей з ненав'язливою ароматною композицією додасть волоссю неповторний об'єм від самих коренів. Тепер салонна укладка доступна в домашніх умовах - трохи Wella Perfect Setting і волосся знаходить неймовірний текстурний об'єм і здорове сяйво. Спеціальна основа, яка входить до складу лосьйону піднімає волосся від коренів і надійно фіксує їх, при цьому не обтяжуючи.

Вітамінний комплекс миттєво розгладжує волосяні лусочки, покращуючи їх структуру і дозволяючи відображати більше світла. До того ж, лосьйон значно знижує пошкодження від укладки феном, плойкою або праскою, завдяки чому ваше волосся виглядає "живим" і повним енергії.

Під час укладки феном розпорошіть невелику кількість засобу на вологе волосся, приділяючи особливу увагу кореням. Злегка розчешіть волосся починаючи з кінчиків і укладіть їх феном як зазвичай. Якщо у вас коротка стрижка, можна приступати до укладки відразу, використовуючи насадку-дифузор або щітку-браш. Результат - шикарний голлівудський об'єм і гладке сяюче волосся.

Спосіб застосування: рівномірно розпиліть на вологе волосся. Висушіть волосся феном, злегка піднімаючи їх біля коріння за допомогою круглої щітки.

Wella Professionals
1100002763

Характеристики

Країна виробник
Німеччина
Ступінь
Середня фіксація
chat Коментарі (0)
Наразі коментарі відсутні.