Диво-бальзам з ягодами годжі Wella Professionals Invigo Nutri-Enrich Wonder Balm 150мл
search
  • Диво-бальзам з ягодами годжі Wella Professionals Invigo Nutri-Enrich Wonder Balm 150мл

Диво-бальзам з ягодами годжі Wella Professionals Invigo Nutri-Enrich Wonder Balm

971 грн
Об`єм
Кількість

Спеціальний крем-бальзам Wella Invigo Nutri-Enrich ідеально підходить для догляду за пошкодженим, висушеним і ламким волоссям. Його формула, насичена поживними, антиоксидантними та зволожуючими компонентами, забезпечує негайне поліпшення стану волосся, роблячи його більш здоровим, блискучим, слухняним і гладким.

Комбінація фарбувальної олії сафлору та екстракту оливи забезпечує максимальне зволоження, запобігає зневодненню та допомагає відновити природний рівень вологи у структурі волосся. Олеїнова кислота і вітамін Е інтенсивно омолоджують волосся, знижують його ламкість, додають блиску та еластичності. Рослинні протеїни (рис/пшениця) забезпечують реконструкцію пошкоджених ділянок кортиксу волосся та збільшують його стійкість до зовнішніх впливів.

Крем-бальзам Wella Professionals Invigo Nutri-Enrich Wonder Balm має легку текстуру і рівномірно покриває волосся. Він швидко вбирається і, що особливо важливо для незмивного засобу, не робить волосся важким. Його можна наносити на всю довжину волосся при роботі з жорсткими та сильно пошкодженими пасмами, а також тільки на кінчики для додаткового живлення та захисту.

Спосіб застосування: нанести на вологе волосся по всій довжині та на кінчики. Не змивати.

Wella Professionals
1003003007

Характеристики

Тип волосся
Для пошкоджених
Для сухих
Країна виробник
Німеччина
chat Коментарі (0)
Наразі коментарі відсутні.