Шампунь для чутливої шкіри голови Wella Professionals Invigo Balance Senso Calm Sensitive Shampoo 250мл
search
  • Шампунь для чутливої шкіри голови Wella Professionals Invigo Balance Senso Calm Sensitive Shampoo 250мл

Шампунь для чутливої шкіри голови Wella Professionals Invigo Balance Senso Calm Sensitive Shampoo

405 грн
Об`єм
Кількість

Wella Professionals Invigo Senso Calm Sensitive Shampoo є професійним засобом, який не тільки дбайливо очистить локони від різноманітних забруднень, але і ретельно подбає про надчутливу ​​шкіру голови. Шампунь без аромату, заспокоює чутливу шкіру голови, зменшує свербіж.

Представлений шампунь містить алантоїн і інші активні речовини, які ефективно доглядають за шкіряним покривом, нормалізують процеси ліпідного обміну, видаляють відмерлі клітини, прискорюють тканинну регенерацію, усувають лущення, сухість і запалення, а також повністю заспокоюють і освіжають шкіру.

Діючі компоненти засобу забезпечують оптимальне зволоження волосяного і шкіряного покривів, їх чудове зміцнення і високий рівень захисту від різних зовнішніх агресорів. Крім відмінного заспокоєння чутливої ​​шкіри, даний шампунь від Велла чудово доглядає за станом локонів. Він чудово очищає їх, пом'якшує і розгладжує, роблячи керованими, сильними і шовковистим, а також надає їм розкішне сяйво, яке підкреслить їх сліпучу красу.

Спосіб застосування: нанести достатню кількість шампуню Велла на волосся м'якими масажними рухами, вспінити, ретельно змити.

Wella Professionals
1003010314

Характеристики

Тип волосся
Для пошкоджених
Для сухих
Країна виробник
Німеччина

Можливо вам також сподобається

chat Коментарі (0)
Наразі коментарі відсутні.