Мус для вирівнювання волосся Abril et Nature STOP FRIZZ 100мл
search
  • Мус для вирівнювання волосся Abril et Nature STOP FRIZZ 100мл

Мус для вирівнювання волосся Abril et Nature STOP FRIZZ

1 030 грн
Об`єм
Кількість

Мус STOP FRIZZ, спеціально розроблений для запобігання завиванню, забезпечення гнучкості, розслаблення та вирівнювання волокон волосся.

Комбінація активних інгредієнтів обволікає волокна волосся і відновлює їх природну гнучкість. Нагріваючи стайлер, можна глибоко та надовго виправити завивання. Волосся відновлює свою дисципліну, природний рух, контролює завивання і захищене від вологи. Активи після завантаження, ефект «анти-кучеряве волосся». Пошкоджене волосся має негативні навантаження, що викликають статичну електрику та завивання волосся. Позитивно заряджені активні речовини прилипають до поверхні волосся, нейтралізують негативні навантаження та запобігають завиванню.

Ці активні інгредієнти також містять у своїй структурі пом'якшувальну (пом'якшувальну) частину, дуже схожу на натуральні ліпіди нашої шкіри голови, які зволожують і живлять клітковину.

Кератин на рослинній основі: суміш рослинних білків з тим самим складом амінокислот, що й кератин нашого волосся. Найкраща альтернатива кератину тварин. Він має важливе значення для волосяного волокна: він фіксується на волоссі, відновлюючи пошкоджені ділянки та збільшуючи товщину волокна. Забезпечує міцність та стійкість до ламкості.

Спосіб застосування: нанести та розподілити на вологе підсушене рушником волосся. Дати постояти 20 хвилин. Змити водою, не використовуючи шампунь. Висушіть феном. Почати укладання.

Abril et Nature
83262

Характеристики

Тип волосся
Для кучерявих
Країна виробник
Іспанія
chat Коментарі (0)
Наразі коментарі відсутні.