Емульсія-стабілізатор після фарбування волосся Wella SP Expert Kit Color Save Emulsion 50мл
search
  • Емульсія-стабілізатор після фарбування волосся Wella SP Expert Kit Color Save Emulsion 50мл

Емульсія-стабілізатор після фарбування волосся Wella SP Expert Kit Color Save Emulsion

523 грн
Об`єм
Кількість

Нейтралізує емульсія-стабілізатор SP Color Save є інноваційним засобом від іменитого бренду Wella, дія якого спрямована на інтенсивне відновлення пошкоджених фарбуванням пасом, а також надання їм більш яскравого і привабливого кольору.

Представлена ​​емульсія має унікальне багатовекторна вплив. Відразу після закінчення процедури фарбування вона сприяє завершенню дії залишилися на поверхні пасом перекису і лужних речовин, що містяться у фарбі. Завдяки надвисокої концентрації вітаміну В5 емульсія гарантує блокування фарбувальних пігментів усередині волосяних волокон, запобігаючи їх швидке вимивання.

В результаті пасма довго не змінюють свій первісний, надзвичайно яскравий і інтенсивний відтінок. До того ж, емульсія благотворним чином впливає на стан шкірного покриву голови, знімаючи роздратування і відчуття сухості, які проявляються після використання фарби. Вона забезпечує активне відновлення пошкоджених пасом, роблячи їх надзвичайно м'якими, легкими і шовковистим.

Спосіб застосування: струсіть балон із засобом. Нанесіть невелику кількість емульсії від Велла на чисте волосся від коренів до кінчиків і ретельно змийте через 5 хвилин. Для посилення ефекту можна застосовувати продукт підігрітим.

1003003201

Характеристики

Тип волосся
Для пофарбованих
Країна виробник
Німеччина
chat Коментарі (0)
Наразі коментарі відсутні.