Відновлюючий шампунь для волосся Wella Professionals New Elements Renewing Shampoo 250мл
search
  • Відновлюючий шампунь для волосся Wella Professionals New Elements Renewing Shampoo 250мл

Відновлюючий шампунь для волосся Wella Professionals New Elements Renewing Shampoo

604 грн
Об`єм
Кількість

Оновлюючий шампунь Wella Professional Elements Renewing Shampoo з серії органічних продуктів Elements - це унікальна можливість забезпечити пасмам одночасно максимально дбайливе очищення і глибоке зволоження. Формула продукту розроблена відповідно до європейських стандартів якості еко-косметики і повністю виключає наявність в складі парабенів, сульфатів, силіконів, штучних барвників та ароматизаторів.

Рекомендується для сухого і пошкодженого волосся.

Незважаючи на безсульфатну миючу основу, шампунь Велла прекрасно піниться, м'яко знімає з поверхні волосся і шкіри голови все забруднення, максимально готуючи його до дії цілющих компонентів.

В основі високої ефективності шампуню Wella Professional Elements Renewing Shampoo лежить, створений фахівцями бренду, який доглядає комплекс NuTree - молекулярне з'єднання натурального деревного екстракту і провітаміну В5. Комплекс NuTree володіє сильним антиоксидантною і зволожуючоюдією, зміцнює локони по всій довжині, робить їх надзвичайно сильними, блискучими і красивими. Доглядає за шкірою голови, знімає роздратування, підвищує природні захисні функції.

Спосіб застосування: Невеликукількість шампуню Велла розподілити по вологому волоссю. Спінити легкими масажними рухами. Змити водою.

Wella Professionals
1100017919

Характеристики

Тип волосся
Для пошкоджених
Країна виробник
Німеччина

Можливо вам також сподобається

chat Коментарі (0)
Наразі коментарі відсутні.