Крем для захисту шкіри голови Wella Professionals Invigo Color Service Skin Protection Cream 75мл
search
  • Крем для захисту шкіри голови Wella Professionals Invigo Color Service Skin Protection Cream 75мл

Крем для захисту шкіри голови Wella Professionals Invigo Color Service Skin Protection Cream

645 грн
Об`єм
Кількість

Салонний засіб Service Skin Protection Cream від Wella Professionals (Велла Професіонал) з лінійки Invigo розроблено для захисту шкірних покривів при фарбуванні.

Дуже часто під час фарбування волосся фарбуючий засіб може потрапити на шкіру чола, шиї або на ділянку вух, а після змивання фарби на її місці залишається пляма, яка може досить тривалий час не сходити. Особливо це помітно при застосуванні темних чи насичених, яскравих відтінків. На дуже чутливій шкірі може з'явитися почервоніння та подразнення. Щоб захистити клієнтів від таких прикрих ситуацій і зробити процедуру фарбування комфортною, використовуйте захисний крем.

Service Skin Protection Cream підходить для будь-якого типу шкіри. Застосування крему не викликає дискомфорту – спеціально розроблена формула легко наноситися та видаляється без зусиль. В результаті – ідеально пофарбоване волосся навіть по лінії росту і естетичний вигляд шкіри без обтяжуючих плям.

Застосування: перед початком процедури фарбування нанесіть шар крему для захисту шкіри і волосся Wella Professionals Service Skin Protection Cream на граничні зони волосистої частини голови. Видалити крем необхідно перед етапом змивання фарбуючого засобу.

Wella Professionals
1100001754

Характеристики

Країна виробник
Німеччина
chat Коментарі (0)
Наразі коментарі відсутні.