Засіб для видалення залишків фарби зі шкіри Wella Professionals Service Color Stain Remover 150мл
search
  • Засіб для видалення залишків фарби зі шкіри Wella Professionals Service Color Stain Remover 150мл

Засіб для видалення залишків фарби зі шкіри Wella Professionals Service Color Stain Remover

365 грн
Об`єм
Кількість
Немає в наявності

Під час фарбування волосся не завжди вдається уникнути помилок у нанесенні барвників. Плями від фарби або інтенсивних тонувальних засобів допоможе видалити зі шкіри спеціальний ремувер німецького бренду Wella Professionals.

Service Color Stain Remover делікатно й ефективно усуває небажані плями зі шкіри обличчя та голови. Після використання засіб не провокує сухості, відчуття стягнутості та подразнень. Продукт не має різкого запаху й економно витрачається. Перед застосуванням рекомендують провести тест на алергію.

Його нова формула, на основі кератинового комплексу, дозволяє без особливих зусиль видалити всі небажані плями з шкіри обличчя і голови. Засіб не має різкого запаху, м'яко і дбайливо видаляє забруднення, не викликаючи сухості шкіри і подразнення під час використання. Флакон з дозатором зручний у використанні і дуже економний у витраті засобу.

Спосіб застосування: засіб використовують безпосередньо перед змиванням барвника з голови. Видавіть трохи засобу Wella Service Color Stain Remover на ватний диск і легкими масажними рухами акуратно витріть залишки фарби з шкіри, намагаючись не торкатися пофарбованої частини волосся. Оброблену поверхню шкіри ретельно промийте великою кількістю води з шампунем. За необхідністю повторіть. Для уникнення алергічних реакцій не наносити засіб безпосередньо на шкіру голови або обличчя.

Wella Professionals
1100001753

Характеристики

Країна виробник
Німеччина
chat Коментарі (0)
Наразі коментарі відсутні.