Спрей для об'єму волосся Wella Professionals EIMI Body Crafter Spray 150мл
search
  • Спрей для об'єму волосся Wella Professionals EIMI Body Crafter Spray 150мл

Спрей для об'єму волосся Wella Professionals EIMI Body Crafter Spray

600 грн
Об`єм
Кількість

Wella EIMI Body Crafter здатний миттєво робити волосся пишним і привабливим, перетворюючи навіть дуже тонкі пасма і акуратно фіксувати укладку, залишаючи волосся рухливим і сяючим. Мілкодисперсний дозатор забезпечує легке і економне нанесення засобу на волосся, дозволяючи покривати більшу площу дрібними крапельками.

В першу чергу, він актуальний для вологих локонів - призначений для нанесення на прикореневу зону, щоб за допомогою фена створювати об'єм. Також за допомогою спрею можна отримати більш виражену текстуру, якщо наносити на висушені пасма.

Полегшена формула з ретельно підібраними компонентами дозволяє продукту діяти без обтяження і склеювання, а також протягом дня змінювати укладку. Спрей не тільки забезпечує привабливу пишність тривалий час, але і захищає волосся від впливу високих температур, володіє антистатичним ефектом.

Спосіб застосування: струсіть флакон і рівномірно розпиліть спрей на вологе волосся, приділяючи особливу увагу прикореневій зоні. Висушіть волосся феном за допомогою пальців або круглої щітки для створення об'єму. Для створення більш вираженою текстури використовуйте на сухому волоссі.

Wella Professionals
1003003262

Характеристики

Тип волосся
Для об'єму
Країна виробник
Німеччина
Ступінь
Середня фіксація
chat Коментарі (0)
Наразі коментарі відсутні.