Сухий лак для волосся легкої фіксації Wella Professionals EIMI Mistify Me Light Hairspray 300/500мл
search
  • Сухий лак для волосся легкої фіксації Wella Professionals EIMI Mistify Me Light Hairspray 300/500мл

Сухий лак для волосся легкої фіксації Wella Professionals EIMI Mistify Me Light Hairspray

643 грн
Об`єм
Кількість

Сухий лак для волосся Styling Mistify Me Light – чудовий помічник при створенні повсякденного укладання. Сучасна технологія MICROMIST для миттєвої еластичної фіксації, дрібнодисперсне розпилення, приємний ненав'язливий аромат – все це робить процес створення зачіски швидким, легким та приємним ритуалом. Сухий лак легкої фіксації покриває локони невидимою, невагомою вуаллю і надійно фіксує.

Пасма при цьому виглядають природно, не склеюються в «бурульки» і «не дерев'яніють». При необхідності змінити зачіску, досить просто ретельно розчесати шевелюру і можна приступати до створення нового укладання. Цим продуктом також можна надати об'єм або зробити текстурування пасмів, використовуючи техніку нанесення сухого лаку на вологе волосся.

Лак покриває волосся легкою вуаллю, яка закріплює кожне пасмо у необхідному положенні та не чинить ефекту склеювання, даючи змогу сформувати рухому укладку. Засіб також захищає волосся від агресивного впливу факторів навколишнього середовища, піклуючись про красу зачіски і здоров'я пасм.

Спосіб застосування: тримаючи флакон Велла на відстані витягнутої руки, рівномірно розпиліть лак на волосся.

Wella Professionals
1003002789

Характеристики

Країна виробник
Німеччина
Ступінь
Легка фіксація
chat Коментарі (0)
Наразі коментарі відсутні.