Термоактивна маска з екстрактом мигдалю та абрикосу Wella Professionals Invigo Nutri-Enrich Warming Express Mask 150мл
search
  • Термоактивна маска з екстрактом мигдалю та абрикосу Wella Professionals Invigo Nutri-Enrich Warming Express Mask 150мл

Термоактивна маска з екстрактом мигдалю та абрикосу Wella Professionals Invigo Nutri-Enrich Warming Express Mask

690 грн
Об`єм
Кількість

Wella Professionals Invigo Nutri Enrich Warming Express Mask - це самонагріваюча експрес-маска, яка надає блиск, м'якість і гладкість сухому і втомленому волоссю. Завдяки унікальному складу Nutri-Enrich-Blend, вона живить і розгладжує сухе волосся, надаючи йому життєву силу. Олеїнова кислота забезпечує вологість і живлення волосся, а вітамін Е захищає його від подальших пошкоджень.

Ця маска містить також ягоди годжі, які відомі своїм багатством вітамінів і пептидів. Цей склад надає масці поживні, зволожуючі, тонізуючі, захисні, регенеруючі, протизапальні, бактерицидні і ранозагоювальні властивості. Вона підходить для використання навіть на чутливій або пошкодженій шкірі голови.

Ця маска буде корисною під час літнього періоду, оскільки вона захищає волосся від впливу ультрафіолетового випромінювання. Вона особливо актуальна для сухого і пошкодженого волосся, допомагаючи йому відновитися і захиститися, для тонкого і нормального волосся вона надає об'єму, а для жорстких пасом вона зволожує їх належним чином.

Wella Invigo Nutri-Enrich Warming Express Mask має шипровий фруктовий мускусний аромат, що додає приємної нотки під час застосування.

Спосіб застосування: наносити на вологе волосся і розподіляти рівномірно. Дозвольте масці працювати протягом всього часу прогріву - приблизно 30 секунд. Ретельно промийте.

Wella Professionals
1003010424

Характеристики

Тип волосся
Для сухих
Країна виробник
Німеччина
chat Коментарі (0)
Наразі коментарі відсутні.